Lei meg inn som din sparringspartner

For deg som vil ha hjelp før, under og etter boligkjøp, men som klarer det meste selv, kan jeg tilby en enkel abonnementsordning som hjelper deg i mål med boligkjøpet.  Uten å angre i ettertid, betale for mye eller kjøpe katta i sekken.  Kan hende stusser du på noe som står i prospektet, for ikke å glemme det som ikke står der!  Eller du er usikker på hva som er riktig pris og hvordan du skal angripe budrunden.  Jeg er til disposisjon så lenge kjøpsprosessen din varer og du kan henvende deg om  mange  boliger.  Og alle typer spørsmål som er viktig for deg.  Jeg kan svare på det meste!

Det har virkelig vært til god hjelp å ha deg med i prosessen. Vi har, og vil fortsette å anbefale deg til andre som er i samme situasjon som oss. Som førstegangskjøpere er det mye nytt å sette seg inn i, så det var kjekt å kunne ha en chat hvor vi kunne sende diverse spørsmål og få kjekke tips til visning, salgsoppgave og budrunde. Takk for at du har vært så tilgjengelig
M og M - førstegangskjøpere

Å ha meg som sparringspartner vil garantert føre til at du får oppfylt din boligdrøm:)

Abonnement på boligråd fra Boligdama

Abonnementet er skredddersydd  for å gi deg konkret hjelp før, under og etter boligkjøp. Det er ikke generelle råd som du kan finne masse av på nettet,  men svar omkring aktuelle boliger du vurderer å kjøpe.  Og konkrete råd om akkurat ditt boligkjøp og din situasjon.

Jeg vil opprette et chatterom for oss hvor vi kan kommunisere trygt og effektivt. 

Du binder deg for en måned av gangen.  Abonnementet stoppes ved neste månedsskifte og du blir fakturert i ettertid.

PRIS KR 550,- pr mnd 

Skulle livet komme i veien eller det er ferie eller lignende, kan vi sette det hele på pause.

Kan det hende at du lurer på noe av dette?

Er prisantydningen på denne boligen riktig?  

Hva tror du om dette som står i tilstandsrapporten? 

Er det stor risiko å kjøpe denne boligen ?

Har funnet drømmeboligen.  Har du noen tips på hva jeg bør gjøre for å sikre meg den?


Hvem er jeg?

Jeg er Boligdama alias Trude Larsen.  Jeg elsker alt som har med bolig å gjøre.  De siste 6 årene har jeg dyrket min forkjærlighet for deg som er kjøper.  Undersøkelser har vist at nesten halvparten av oss oppfatter at megler først og fremst er selgers representant.  Jeg er også utdannet eiendomsmegler, men selger ikke en eneste bolig! Isteden jobber jeg kun for å hjelpe deg som er kjøper.  Med økt kunnskap eller rådgivning.  Det er opp til deg hva du vil gjøre for å komme i mål med boligkjøpet.  Men jeg kan garantere at når du spør meg et spørsmål vil du få raskt svart på via chat rommet som jeg oppretter bare for oss!  

Jeg har jobbet over 40 år i boligbransjen, innen alle fagområder .  Derfor kan jeg  svare på det aller meste.  Tror nesten jeg drister meg til å kalle meg selv "ekspert"  Og etter 6 år som boligkjøpsrådgiver hvor jeg har hjulpet rundt 300 familier i mål med boligkjøpet, vet jeg hvordan jeg skal hjelpe folk med å ta riktige valg.  Det handler både om faglige råd og psykologi.  Gleder meg til å høre fra deg:)

Velg meg som din samarbeidspartner i dag !

Legg igjen ditt navn og e-postadresse og du får invitasjon til vårt felles chatterom.  Da er det bare å fyre løs!