Vær obs på meglers salgsmetoder for å fremme salget. 

Da står du sterkere som boligkjøper

Undersøkelser har vist at over halvparten oss mener at megler først og fremst er selgers representant. Kjøper får veldig ofte alt for lite oppmerksomhet og hjelp. Den tradisjonelle eiendomsmegleren skal dra omsorg for både selger og kjøper, men er betalt av selger for å oppnå best mulig pris.  Det er litt av en spagat.  Derfor er det ikke selvsagt at han eller hun alltid setter boligkjøpers interesser i høysetet.  

I dette heftet, som jeg gir deg helt gratis, har jeg samlet mange tips om metoder som megler ofte bruker for å fremme salget og oppnå høyest mulig pris for selger.   

Metoder som du vil tjene på å kjenne til og dra nytte av å kunne gjennomskue.

Bli kjent med meglertriksene og bli rå på  boligkjøp

- få tipsheftet i dag

Legg igjen ditt navn og e-postadresse så du tilgang til heftet direkte i din innboks.

Hvem er jeg?

Jeg er Boligdama alias Trude Larsen.  Jeg elsker alt som har med bolig å gjøre.  De siste 7 årene har jeg dyrket min forkjærlighet for deg som er kjøper. Undersøkelser har vist at nesten halvparten av oss oppfatter at megler først og fremst er selgers representant.  Jeg er også utdannet eiendomsmegler, men selger ikke en eneste bolig! Isteden jobber jeg kun for å hjelpe deg som er kjøper.  Med økt kunnskap eller rådgivning.  Det er opp til deg hva du vil gjøre for å komme i mål med boligkjøpet.  Men jeg kan garantere at når du laster ned tipsheftet mitt, vil du være flere steg nærmere boligdrømmen.