Hei Boligdama her:)
Hvem er jeg ? Klikk på videoen så får du svar !

Hjelp til kjøp av bolig?
På denne siden finner du oversikt over mine produkter og priser.

 

Med min hjelp vil du garantert lykkes med boligkjøpet

Jeg har fleksible tilbud som passer både for deg som vil ha litt hjelp eller som setter pris på å ha en ved din side gjennom hele boligkjøpet.  Titt nedover på siden, så vil du garantert finne noe som passer for deg.

 

Knallstart på boligkjøpet

Et vellykket kjøp starter med god planlegging og realistiske forventninger.  Det anbefales derfor at du eller dere, kartlegger boligønskene deres, slik at jeg kan gi dere en god analyse og boligprofil som gir en knallstart på boligjakten.  Boligprofilen følges opp av et digitalt veiledningsmøte hvor dere kan spørre om alt dere lurer på.

Pris kr 1.000,- inkl. mva

Gratis hvis du inngår avtale om videre hjelp til boligkjøpet.

Trykk på knappen og fyll ut ønskelisten nederst på nettsiden du får opp, så er vi igang:) 

 

Ja, jeg vil ha boligprofil og veiledningsmøte med Boligdama

Pakke personlig rådgivning hele kjøpsprosessen

Kr 17.500

Visninger kr 950,- pr time. Alle priser inkl.mva

 • Pakken inneholder:

  • Innledende analyse av boligønsker og kartleggingsmøte (vanlig pris pris kr 1.000)
  • Søke etter riktig bolig for deg i hele boligmarkedet.
  • Forberede deg til visning eller gå på visning  sammen med deg.
  • Undersøke og kvalitetssikre salgsmaterialet og gi deg en rapport om hva du skal være obs på så du ikke kjøper «katta i sekken»
  • Forberede en strategi for budrunden, ved å gi deg en budtabell som viser riktig markedspris og hvor det er lurt å sette grensen. Sammen jobber vi for å vinne budrunden, og hvis du ønsker det kan du gjerne be meg om å stå for den praktiske budgivningen.
  • Kvalitetssikre kjøpekontrakten og avklare forhold rundt overtakelse.
  • Skaffe fagpersoner til oppussing og tilpasninger, samt koordinering av dette eller hjelp til selve flyttingen.
  • No cure - no pay.  Det vil si at vi holder på helt til du har fått kjøpt deg en bolig

   

Sjekk ut standard avtale her

Abbonnement på boligråd

Kr 550,- pr måned

 • Du skal starte eller er i gang med boligkjøp.  Du tenker at  du kan klare veldig mye selv.  Men det kunne vært fint å ha tilgang til å kunne spørre om forhold rundt konkrete boliger du ser på.  Eller om hva du du bør være obs på i prosessen.  Da kan kanskje et abonnement på Boligdama være noe for deg?
 • Jeg oppretter et eget chatterom for deg hvor du har eksklusiv tilgang til hjelp fra Boligdama.  Du kan gjerne invitere andre inn i rommet hvis dere er flere som kjøper sammen eller slektninger som vil være med på moroa:)
 • Du søker ette boliger selv og ser over annonse og  salgsmateriale.
 • Du kan spørre Boligdama om prisantydning og hva som er riktig kjøpspris.  Du vil få tilsendt en enkel verdirapport fra Eiendomsverdi som viser fra - til markedspris og liste over sammenlignbare boliger.
 • Andre viktige spørsmål om boligen og generelle spørsmål om hva du bør være obs på i bolighandelen, vil bli besvart
 • Du kan henvende deg om flere boliger så lenge abonnementet varer og du kan avslutte når som helst.  Abonnementet avsluttes ved slutten av den måneden du melder fra og du blir fakturert i ettertid
Meld deg på for boligråd her

Jeg tilbyr også annen hjelp i forbindelse med boligkjøp. 

Min timepris er kr 1.200 inkl. mva

Det kan være at du har tenkt å kjøpe en bolig eller hytte som ikke selges gjennom eiendomsmegler.  Eller at du vil ha sjekket ut spesielle forhold rundt en spesifikk bolig, enten det gjelder tilstand eller pris. Bare ta kontakt, jeg kan svare på det meste:)

Finn kontaktinfo til Boligdama her

Budtabell og hjelp i budrunden med Boligdama

 

Med budtabellen får du prisinformasjon som ingen av de andre kjøperne har, men som selgers representant megleren sitter på.

Jeg har bistått i hundrevis av budrunder og har kunnskapen til som kan hjelpe deg med å få tilslaget til riktig pris, ja til og med mulighet til å spare tusenvis av kroner.

Budtabellen brukes til både til å legge opp strategien i forkant av budrunden og som et hjelpemiddel i løpet av budrunden.

 

 

Les mer om produktet her

Vurdering av bolig fra Boligdama

Har du funnet en bolig du har lyst til å gå på visning på eller gi bud på, men redd for å kjøpe katta i sekken ?

Da har jeg løsningen for deg.  Jeg gjennomgår salgsoppgave og tilstandsrapport for deg og gir deg en lettfattelig rapport som peker ut risikofaktorene.  Jeg gir deg rett og slett en vurdering av boligens styrker og svakheter og om det er en bolig som er trygt å kjøpe. 

Kjenner du sannheten om boligens standard og har avklart alle uklarheter, er det mye lettere å vurdere hvor mye du er villig til å betale for boligen. 

Eller om du vil kjøpe den i det hele tatt.

Les mer om produktet her